Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τρελαίνει” κόσμο η Γουότφορντ του Χολέμπας! Διπλό… ηρεμίας για τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο

“Τρελαίνει” κόσμο η Γουότφορντ του Χολέμπας! Διπλό… ηρεμίας για τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο
ΦΩΤΟ Reuters

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Αγγλίας, η Γουότφορντ ήταν αυτή που κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, εκπλήσσοντας άπαντες με τη νίκη 2-1 επί της Τότεναμ και το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπέρνλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 0-2.

Η Τότεναμ μπορεί να “άλωσε” με 3-0 την έδρα της Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική και να θεωρείται από τα φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως η Γουότφορντ είναι αυτή που… τρελαίνει κόσμο, παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή στον μεταξύ τους αγώνα και κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Μουρίνιο πήρε… ανάσα με το διπλό 0-2 επί της Μπέρνλι.

Με Χολέμπας στην κορυφή

Στο ντέρμπι της κορυφής, η Γουότφορντ “σόκαρε” την Τότεναμ και την «γκρέμισε» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, παρότι οι “σπερς” προηγήθηκαν μάλιστα στο ματς. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53′ με αυτογκόλ του Ντουκούρ, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χολέμπας. Ο Έλληνας μπακ-χαφ, έκανε δύο ασίστ από στημένα σε Ντίνι στο 69′ και Κάθκαρτ στο 76′, για την ανατροπή της Γουότφορντ.

“Ανάσα” για τον Μουρίνιο και τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε μια νίκη… ηρεμίας, μετά το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και τη βρήκε στην έδρα της αντιπάλου και του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του  Europa League, Μπέρνλι.

Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε “ανάσα” από την έντονη κριτική και προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Λουκάκου (27′, 44′), από το πρώτο ημίχρονο, σε μία “επαγγελματική” νίκη για τους “κόκκινους διαβόλους”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις