Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Τρελό” σενάριο με Ολυμπιακό και Μάτιτς της Γιουνάιτεντ!

“Τρελό” σενάριο με Ολυμπιακό και Μάτιτς της Γιουνάιτεντ!
ΑΠΕ

Βοσνιακό δημοσίευμα παρουσιάζει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα να μπαίνει… σφήνα σε κίνηση της Μπάγερν Μονάχου για τον Σέρβο μέσο.

Σε ένα… πολύ δύσκολο έως και ακραίο μετεγγραφικό «σενάριο» εμπλέκει τον Ολυμπιακό ένα δημοσίευμα από τη Βοσνία. Πιο συγκεκριμένα, το sportske.ba –αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι»… κοντράρουν την Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας κίνηση για την απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ολυμπιακός: Η «As» για το λόγο του «ναυαγίου» με Σεμέδο!

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για τον Σέρβο μέσο.

Οι Βόσνιοι επικαλούνται πηγές από την Αγγλία και το «Sky Sports» και αναφέρουν ότι ο συμπατριώτης τους, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς (τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν), προσέγγισε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μάτιτς, προσφέροντας 20 εκατ. ευρώ (σ.σ. εκεί γίνεται η αναφορά της κίνησης του Ολυμπιακού).

Να θυμίσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είχε αποκτήσει πριν από δύο χρόνια τον Μάτιτς από την Τσέλσι, δίνοντας 40 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. η συνεργασία τους λήγει το προσεχές καλοκαίρι).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις