Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Τρένο” για το αήττητο η Μπαρτσελόνα! “Διέλυσε” και το… pasillo της Βιγιαρεάλ [vids]

Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Βιγιαρεάλ τίμησε με pasillo τη νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή δεν της… ανταπέδωσε τη χάρη, διαλύοντας τη στο Καμπ Νόου με το “βαρύ” 5-1.

Σε μία “μαγική” βραδιά για τους φίλους της στο Καμπ Νόου, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Βιγιαρεάλ και έκανε ένα ακόμη “βήμα” για το ιστορικό αήττητο πρωτάθλημά της.

Οι “μπλαουγκράνα” είδαν τους παίκτες της Βιγιαρεάλ να τους υποδέχονται με pasillo στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε ούτε λεπτό όταν ξεκίνησε το ματς.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/994275948462665728

Με τον Ντεμπελέ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να σκοράρει δις και τους Κοουτίνιο, Παουλίνιο και Μέσι να βρίσκουν επίσης δίχτυα στο ματς, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 5-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Απόλυτη αποθέωση στο ματς για τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας, προσέφερε κάποιες μαγικές στιγμές και την ασίστ στο γκολ του Μέσι.

Οι συνθέσεις στο Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Βερμάλεν, Πικέ (80′ Μίνα), Ντιν, Σεμέντο, Μπουσκέτς (65′ Ράκιτιτς), Παουλίνιο, Ινιέστα (62′ Λουίς Σουάρες), Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μέσι

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Βίκτορ Ρουίθ, Γκονθάλεθ, Μάριο, Ζάουμε Κόστα, Τριγκέρος (57′ Χάβι Φουέγο), Ρόντρι, Φορνάλς, Καστιγιέχο, Τσερίσεβ (46′ Σανσόνε), Μπάκα (70′ Ουνάλ).

Τα highlights του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις