Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Τριάρα” και με δέκα ποδοσφαιριστές! Ο Αστέρας Τρίπολης “καθάρισε” τον Παναιτωλικό

“Τριάρα” και με δέκα ποδοσφαιριστές! Ο Αστέρας Τρίπολης “καθάρισε” τον Παναιτωλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού. Παρότι αγωνίστηκαν από νωρίς με δέκα παίκτες, οι Αρκάδες επικράτησαν των Αγρινιωτών με 3-0.

Ξέσπασε στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης, που έψαχνε εδώ και εβδομάδες μια νίκη για να «ανασάνει». Η αρκαδική ομάδα, παρότι έπαιζε μόλις από το 4ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου, επιβλήθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» των «γαλαζοκίτρινων» με 3-0 (26΄ Βαλιέντε, 44΄ Ιγκλέσιας, 62΄ Φερνάντεθ) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής κι έκανε βαθμολογικό άλμα, προσπερνώντας την ΑΕΛ και ανεβαίνοντας στην 11η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… κακό οιωνό για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε προσπαθώντας να σταματήσει τον Μοράρ, που έμπαινε στην περιοχή ύστερα από λάθος του Πασαλίδη. Παρόλα ταύτα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 26΄, όταν ο Καλτσάς έκανε την ατομική προσπάθεια, βρήκε τον Μανιά κι εκείνος έδωσε στον Βαλιέντε, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι Αρκάδες πήραν σαφές προβάδισμα πριν το ημίχρονο, όταν στο 44΄ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο υψηλόσωμος Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, με την κατοχή της μπάλας να είναι στο 70% για τους φιλοξενούμενους, στο πρώτο μισό του αγώνα. Κι ενώ όλοι ανέμεναν την αντίδραση του Παναιτωλικού στην επανάληψη, ο Μαρκ Φερνάντεθ «σφράγισε» τη μοίρα του αγώνα στο 62΄, όταν με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Oι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Φερνάντεζ (89’ Μαρτίνεζ), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Αραβίδης (8’ Μπελόκ), Μανιάς (82’ Βλάχος) 

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Άργκους, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Μοράρ (27’ λ.τρ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Πάουλο (68’ Παρράς), Γκούγκα, Τσιγγάρας (63’ Μαρινάκης), Γουίλιαν 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις