Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τριάρα η Λίβερπουλ! Νέο επίτευγμα από τον Σαλάχ! (vid)

Τριάρα η Λίβερπουλ! Νέο επίτευγμα από τον Σαλάχ! (vid)

Η Λίβερπουλ πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπόρνμουθ και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει 40+ γκολ σε μία χρονιά!

Χωρίς να συναντήσει κάποια δυσκολία η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ και κράτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ακόμα ένα ρεκόρ ο Μοχάμεντ Σαλάχ που έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει 40+ γκολ σε μία χρονιά!

Σκόραρε η τριάδα

Η ομάδα του Κλοπ πλέον δείχνει σοβαρότητα και δεν πέφτει θύμα εκπλήξεων από ομάδες μικρότερης δυναμικότητας μέσα στο Άνφιλντ. Το σκορ το άνοιξε ο Μανέ όταν μετά από δική του κεφαλιά στο 17′, ξαναπήρε τη μπάλα και από κοντά έγραψε το 1-0. Αν και φαινόταν ότι η Λίβερπουλ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, έπρεπε να φτάσουμε στο 69 για να έρθει και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Σαλάχ να πιάνει πανέξυπνη κεφαλιά και να σκοράρει σε ακόμη ένα ματς, φτάνοντας τα 30 τέρματα στην φετινή Premier League. To τελικό 3-0 σημείωσε ο Φιρμίνιο στην εκπνοή του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις