Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Τριάρα” στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος! “Έπιασε” την ΑΕΚ – video

“Τριάρα” στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος! “Έπιασε” την ΑΕΚ – video

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Superleague σκαρφάλωσε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Κάναντι επικράτησε άνετα εντός έδρας του Πανιωνίου με 3-0 κι έπιασε την ΑΕΚ στους 43 βαθμούς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με 3-0, για την 23η αγωνιστική της Superleague κι έπιασε την Ένωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τους Περιστεριώτες να έχουν, μάλιστα, τους “κιτρινόμαυρους” στην έδρα τους στον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Κάναντι δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Πανιώνιο, “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη, όταν και προηγήθηκε με 2-0 κι έφτασε δια περιπάτου στην τελική επικράτηση.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 18′. Ο Μαξίμοβιτς τράβηξε και γκρέμισε τον Κουλούρη στην περιοχή και ο διαιτητής Ζαχαριάδης υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Ενσικουλού έκανε το γύρισμα από τα δεξιά κι ο Μπανανά με προβολή έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ενσικουλού στο 53′, ο οποίος έπειτα από μπαλιά του Μανούσου, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις