Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρόλαρε το Super Bowl ο Ρονάλντο! “Γιατί το λένε ποδόσφαιρο;” [pic]

Τρόλαρε το Super Bowl ο Ρονάλντο! “Γιατί το λένε ποδόσφαιρο;” [pic]
ΦΩΤΟ Facebook

Την απορία που έχουμε όλοι οι… μη Αμερικανοί εξέφρασε δημόσια ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ρονάλντο, ρωτώντας στα social media με αφορμή το Super Bowl, γιατί λέγεται αμερικανικό ποδόσφαιρο, αφού παίζεται με τα χέρια.

Χαμός έγινε με τον Ρονάλντο το “φαινόμενο” στα social media, μετά από ανάρτησή του για το Super Bowl, που έδειξε την απορία που επικρατεί για το άθλημα, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός των ΗΠΑ.

Γιατί μπορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, το NFL να αποτελεί το πιο διάσημο άθλημα, το οποίο και παρακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια θεατές, αλλά σε όλες τις άλλες χώρες, υπάρχει μεγάλη άγνοια για οτιδήποτε σχετικό.

Ο Ρονάλντο μάλιστα, εξέφρασε την απορία του περισσότερου κόσμου: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ονομάζουν αυτό το άθλημα, ποδόσφαιρο αν αυτό δεν είναι μία μπάλα και δεν παίζεται με τα πόδια;», έγραψε ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, κρατώντας στα χέρια του την μπάλα του αθλήματος, προκαλώντας… πόλεμο στα σχόλια. Ένα εξ αυτών δε ανέφερε: “Τι περιμένεις από τους Αμερικανούς που παίζουν μεταξύ τους και αυτοανακηρύσσονται “Παγκόσμιοι Πρωταθλητές”.

Η εικόνα του Ρονάλντο για το Super Bowl

Alguém pode me explicar por que chamam esse esporte de futebol se isso não é uma bola e não jogam com o pé? #futebolSQN…

Gepostet von Ronaldo Nazário am Sonntag, 3. Februar 2019

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις