Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρομερή ιστορία με τον Καντέ! Έχασε το τρένο και… άραξε σε σπίτι αγνώστων – video

Τρομερή ιστορία με τον Καντέ! Έχασε το τρένο και… άραξε σε σπίτι αγνώστων – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μία απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή των παγκόσμιο πρωταθλητή, Ενγκολό Καντέ, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες σε όλο τον κόσμο, αφού ο Γάλλος φαίνεται να επέλεξε ένα σπίτι αγνώστων για να περάσει την ώρα του, μετά από ένα χαμένο δρομολόγιο τρένου.

Μπορεί να είναι πια δύο φορές πρωταθλητής Αγγλίας, αλλά και κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Γαλλίας, όμως παραμένει ένας απλός άνθρωπος. Ο λόγος για τον Ενγκολό Καντέ, που δεν απέρριψε την πρόταση φαν του, να… αράξει σπίτι τους.

Ο κορυφαίος κεντρικός μέσος της Τσέλσι ήθελε να ταξιδέψει με τρένο για το Παρίσι μετά τον αγώνα της ομάδας του στο Κάρντιφ, αλλά άργησε να φτάσει στο σταθμό και έχασε το δρομολόγιο, γεγονός που δημιούργησε μία απίθανη ιστορία. Ο Γάλλος κατευθύνθηκε σε ένα τζαμί για να προσευχηθεί και περάσει την ώρα του, αλλά εκεί κάποιοι οπαδοί τον αναγνώρισαν και του πρότειναν να πάει σπίτι τους.

Ο Καντέ αποδέχτηκε μάλιστα την πρόσκληση και πήγε μαζί τους, για να παίξουν video games και να παρακολουθήσουν αθλητικές εκπομπές, όπως σημειώνει το Sportbible, το οποίος έφερε στο “φως” και τις αναρτήσεις των οπαδών, που αποθέωσαν τον Γάλλο παικταρά για την απλότητά του.

https://twitter.com/sportbible/status/1041630670307700736

Οι αναρτήσεις με τον Καντέ στο σπίτι φαν του

https://twitter.com/jahrul999/status/1041473173026480128

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις