Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τρόμος στους παίκτες του Ολυμπιακού! Λήστεψαν ξανά τον Καρσελά

Τρόμος στους παίκτες του Ολυμπιακού! Λήστεψαν ξανά τον Καρσελά
Ο Καρσελά εικονίζεται δεξιά στη φωτογραφία (Eurokinissi)

-Ο Μεχντί Καρσελά για δεύτερη φορά πέφτει θύμα ληστείας!
-Το απόγευμα της Δευτέρας άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού του που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών, στη Βούλα
-Εκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού έλειπε από το σπίτι του
-Το τελευταίο διάστημα κρούσματα σημειώθηκαν και στα σπίτια των Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε, αλλά και των Αραούχο (ΑΕΚ), Ντέμη Νικολαϊδη και Νταμίρ Κάναντι

Οι κλοπές στα σπίτια των παικτών των ποδοσφαιριστών δεν έχουν τέλος! Ο Εμένικε δεν δήλωσε τυχαία την οργή του για το γεγονός και η ανάρτησή για τις διαρρήξεις στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν ήταν τυχαία!

Για δεύτερη φορά… άνοιξαν το σπίτι του Μεχντί Καρσελά! Ο Μαροκινός μέσα σε διάστημα 40 ημερών ζει το δυσάρεστο αυτό γεγονός για δεύτερη φορά. Στις 30 Οκτωβρίου είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας!

Τη Δευτέρα το απόγευμα (11/12) άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο του δεύτερου ορόφου και εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου μένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής. Αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Την πρώτη φορά οι διαρρήκτες είχαν κλέψει ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του παίκτη! Ομως τώρα, οι απώλειες ήταν ακόμη μεγαλύτερες και ο Καρσελά είναι σοκαρισμένος, μαζί και οι συμπαίκτες του.

Το τελευταίο διάστημα κρούσματα σημειώθηκαν και στα σπίτια των Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε, αλλά και των Αραούχο (ΑΕΚ), Ντέμη Νικολαϊδη και Νταμίρ Κάναντι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θεοδόσης Πάνου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις