Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Ισοπαλία με νικητή… τη Μάντσεστερ Σίτι! – video

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Ισοπαλία με νικητή… τη Μάντσεστερ Σίτι! – video
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα “τρελό” ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ η Λίβερπουλ κατάφερε στο τέλος να πάρει την ισοπαλία από την Τσέλσι, προς τέρψιν και της Μάντσεστερ Σίτι, που επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ λιγκ, μαζί τους “κόκκινους”.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε με το απόλυτο των νικών στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, όμως η Τσέλσι ήταν αυτή που βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά, επαναφέροντας τη… Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως οι “μπλε” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25′, με τον Εντέν Αζάρ να σκοράρει ξανά κόντρα στην ομάδα του Κλοπ, μετά τον μεσοβδόμαδο αγώνα των δύο για το Λιγκ Καπ.

Με το ματς να γίνεται “ροντέο” όμως στο δεύτερο ημίχρονο και τις δύο ομάδες να χάνουν διαδοχικές ευκαιρίες για γκολ, η Λίβερπουλ ήταν τελικά αυτή που κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς, με τον Στάριτζ να φέρνει το ματς στα ίσια στο 89′, για το τελικό 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=R7z9sf5D65o

Νικήτρια η Μάντσεστερ Σίτι

Με το ντέρμπι της αγωνιστικής να ολοκληρώνεται τελικά με ισοπαλία, η ομάδα που πανηγύρισε ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία την ίδια ώρα, επικρατούσε εύκολα με 2-0 (29′ Στέρλινγκ, 65′ Αγουέρο) επί της Μπράιτον στο Έτιχαντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά από αυτά τα αποτελέσματα, βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί πλέον με Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις