Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Θυμήθηκε την τελευταία του επίσκεψη στο Λονδίνο! video

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Θυμήθηκε την τελευταία του επίσκεψη στο Λονδίνο! video
paokfc.gr

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο Λονδίνο την Τσέλσι για την 5η αγωνιστική του Europa League. με αφορμή τον αγώνα στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ο “δικέφαλος του Βορρά” θυμήθηκε την τελευταία του… επίσκεψη στο Λονδίνο, όταν είχε κάνει ένα… μεγάλο “διπλό”.

Η τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο ήταν ένας θρίαμβος για τους Θεσσαλονικείς, που διατηρούν μια ευνοϊκή παράδοση με ομάδες από την Αγγλία.

Στις 30 Νοεμβρίου 2011 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τότεναμ στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, για την 5 αγωνιστική των ομίλων του Europa League και -εκμεταλλευόμενος ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα- πήρε τη νίκη με 2-1.

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 37΄, ο “δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να κερδίσει με τα γκολ των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη (ισάριθμες ασίστ από τον Γεωργιάδη) και να προκριθεί στους “32” της διοργάνωσης. Κάτι ανάλογο επιθυμούν να κάνουν και τώρα οι Θεσσαλονικείς, αν θέλουν να προλάβουν το… τρένο της πρόκρισης (σ.σ. έχουν 3 βαθμούς όσους και η ΜΑΠΕ Μπορίσοφ, ενώ η Βίντι -που τους νίκησε δυο φορές- είναι δεύτερη στον όμιλο με 6 βαθμούς. Η Τσέλσι έχει ήδη πάρει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση).

Να θυμίσουμε πως -αν συμπεριλάβουμε και την πρόσφατη ήττα του από την Τσελσι μέσα στην Τούμπα- ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή παράδοση με ομάδες από την Αγγλία, μετρώντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Με αφορμή τον αγώνα του στο “Στάμφορντ Μπριτς” ο δικέφαλος του Βορρά” θυμήθηκε την τελευταία του νικηφόρα παρουσία στο Λονδίνο…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις