Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλεία – ΠΑΟΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ – Για πλάκα στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League ο Δικέφαλος

Βασιλεία – ΠΑΟΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ – Για πλάκα στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League ο Δικέφαλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βασιλείας με 3-0 στην Ελβετία, στον δεύτερο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1, ο Δικέφαλος του Βορρά προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε επιβλητικά από την Ελβετία, επικρατώντας άνετα της Βασιλείας με 3-0, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς, με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1, ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο των Ελβετών και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Το LIVE του Βασιλεία – ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε μικροένταση σε ξενοδοχείο της πόλης της Βασιλείας, όπου έπαιρναν τα εισιτήρια τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Περίπου 30 Ελβετοί οπαδοί προσπάθησαν να φτάσουν κοντά στο σημείο, ωστόσο πριν προλάβουν καν να πλησιάσουν στο ξενοδοχείο, έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο του Δικεφάλου, ο οποίος τους έτρεψε σε φυγή. Δεν υπήρξαν συγκρούσεις, με το συμβάν να λήγει άμεσα δίχως παρατράγουδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις