Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασιλεία – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ στην Ελβετία ο Δικέφαλος!

Βασιλεία – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ στην Ελβετία ο Δικέφαλος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δίχως τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία, για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Οι “εκλεκτοί” του Λουτσέσκου για τη μάχη στο St. Jacobs Park.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης (31/7) με τη Βασιλεία στην Ελβετία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα, αλλά χωρίς αντίπαλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής κι από το δεύτερο παιχνίδι με τους Ελβετούς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε σε συνθήκες καλοκαιριού κεντρικής Ευρώπης και η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31.07) για τη Βασιλεία όπου θα συναντήσει συνθήκες ελληνικού καλοκαιριού…

Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε υπό βροχή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και των στημένων φάσεων.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα, αλλά χωρίς αντίπαλο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον επαναληπτικό του Σαίντ Τζέικομπ Παρκ.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με 23 παίκτες στην Ελβετία.Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις