Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασιλειάδης: Κάλεσε τους “μεγάλους” της Superleague για τις μετακινήσεις οπαδών

Βασιλειάδης

Συνάντηση με 6 ΠΑΕ της Superleague -μεταξύ τους οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ- θα έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με τις μετακινήσεις οπαδών.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί στο… ίδιο τραπέζι τις διοικήσεις των “Big -4″ της Superleague (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), αλλά και αυτές των Πανιωνίου και Ατρόμητου, προκειμένου να συζητηθεί και να βρεθεί λύση στο θέμα με τις μετακινήσεις οπαδών.

Στην κουβέντα… έχουν προσκληθεί και οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Superleague. Στόχος είναι να υπάρξει δέσμευση από τις ΠΑΕ για τον κόσμο τους, εφόσον επιτραπεί η μετακίνηση τους σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις