Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βαθμολογία UEFA: “Σφαλιάρα” για την Ελλάδα! Μένει χωρίς ομάδα στο Europa League

Βαθμολογία UEFA: “Σφαλιάρα” για την Ελλάδα! Μένει χωρίς ομάδα στο Europa League
ΦΩΤΟ intime

Η Ελλάδα χρειάζεται πλέον… θαύματα από τον Ολυμπιακό για να μη βγάζει πλέον μόνο 4 ομάδες στην Ευρώπη και μάλιστα καμία από αυτές στο Europa League, αλλά μία στο Champions League και τρεις στη νέα διοργάνωση της UEFA.

Στη 17η θέση της βαθμολογίας της UEFA βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, με τη Σκωτία και την Κύπρο από πάνω της, να έχουν μεγάλο προβάδισμα για την προνομιούχο 15η θέση της κατάταξης.

Η χώρα μας χρειάζεται πλέον τρεις παραπάνω νίκες του Ολυμπιακού, από Ρέιντζερς και Σέλτικ μαζί, αλλά και το ΑΠΟΕΛ στο φετινό Europa League για να αποτρέψει το… μοιραίο.

Ποιο είναι αυτό; Να μείνει στη 17η θέση και τη σεζόν 2021-22 να έχει μόνο 4 ομάδες στην Ευρώπη, μία στα προκριματικά του Champions League και τρεις στο Europa Conference League, τη νέα διοργάνωση της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα, η 15η θέση δίνει δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα για το Europa (τρίτο προκριματικό) και δύο εισιτήρια για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Αντίθετα, η 16η και 17η θέση δίνουν μόνο ένα εισιτήριο για το Champions League (δεύτερο προκριματικό), κανένα για το Europa League και τρία για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις