Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαθμός… χρυσάφι για Ίντερ στην έδρα της Γιουβέντους! [vid]

Γιουβέντους - Ίντερ
Reuters

Η κατάσταση στην κορυφή της Serie A συνεχίζει να έχει τεράστιο ενδιφέρον. Η Γιουβένρους δεν κατάφερε να υποχρεώσει την Ίντερ στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (0-0 στο Τορίνο) κι έτσι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά… απειλούνται από την Νάπολι που υποδέχεται την Κυριακή της Φιορεντίνα.

Η Ίντερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει εφέτος στην Serie A και να δείχνει πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο.

Οι «νερατζούρι» κράτησαν το αήττητο τους στην Serie Α, αφού κατάφεραν να φύγουν.. αλώβητοι από την έδρα της Γιουβέντους και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σπαλέτι κράτησε έτσι το +2 από την «βέκια σινιόρα» και τη Νάπολι (38 β.), αλλά η δεύτερη υποδέχεται την Κυριακή τη Φιορεντίνα και με νίκη θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  Την ίδια στιγμή, η 4η Ρόμα (34 β.) έχει δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο και τη «Γιούβε»!

Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου στο “Derby d’Italia”, με τη γηπεδούχο Γιουβέντους να έχει καλύτερες ευκαιρίες -κι ένα δοκάρι με τον Μάντζουκιτς- αλλά να μην μπορεί να συνδυάσει το σπουδαίο «διπλό» της περασμένης εβδομάδας στο «Σαν Πάολο» με μια δεύτερη συνεχή νίκη σε ντέρμπι.

https://www.youtube.com/watch?v=qe7jbZGU_2s

Απ’ την άλλη, η Ίντερ είχε και αυτή τις καλές της στιγμές, ενώ φώναξε για πέναλτι στην φάση του 56’, όταν ο Ικάρντι σούταρε εντός περιοχής με το αριστερό, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπενάντια, που έπεσε για το τάκλιν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (75′ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (85′ Μπετανκούρ), Ματουιντί, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντι’ Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Σαντόν (63′ Ντάλμπερτ), Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα (69′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Ικάρντι (86′ Έντερ)

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-2 (56′ Ντιέγκο Φαρίας, 60′ Παβολέτι / 11′ και 19′ Κουαλιαρέλα)

Γιουβέντους – Ίντερ 0-0

Κυριακή

Κιέβο – Ρόμα (13:30)

Νάπολι – Φιορεντίνα (16:00)

ΣΠΑΛ – Βερόνα

Ουντινέζε – Μπενεβέντο

Σασουόλο – Κροτόνε (19:00)

Μίλαν – Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα

Τζένοα – Αταλάντα (20:00)

Λάτσιο – Τορίνο (22:00)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις