Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βενγκέρ: “Επιστρέφω αρχές 2019! Θα αποφασίσω σύντομα την ομάδα”

Βενγκέρ: “Επιστρέφω αρχές 2019! Θα αποφασίσω σύντομα την ομάδα”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αποχώρησε από την Άρσεναλ, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. Ο Αρσέν Βενγκέρ όμως δεν πρόκειται να μείνει για πολύ στην… εξέδρα και δήλωσε -για μια ακόμα φορά- πως επιστρέφει άμεσα στη “δράση”.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο “Sky Sports” και επανέλαβε πως το 2019 θα επιστρέψει στους πάγκους, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει την ομάδα που θα καθοδηγήσει.

Σίγουρα στην αρχή του νέου έτους θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή κάνω μία παύση και παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Το καλύτερο πράγμα για μένα είναι να μην αναλάβω έναν αγγλικό σύλλογο, επειδή πέρασα πολλά χρόνια στην Αρσεναλ και θα ήταν δύσκολο να δουλέψω κάπου αλλού. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω που θα πάω γιατί δεν ξέρω καν. Δεν ξέρω πού θα είμαι, θα είμαι κάπου αλλά δεν ξέρω σε ποια ομάδα», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Οι φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, βάζουν τον Βενγκέρ στο “στόχαστρο” των Μίλαν και Ρεάλ, ωστόσο ο ίδιος ο 69χρονος προπονητής δεν επιβεβαίωσε τίποτα. “Έχω λάβει προτάσεις από όλο τον κόσμο, συλλόγους και εθνικές ομάδες. Σύντομα θα αποφασίσω.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις