Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βήμα” τίτλου η Μπαρτσελόνα! Σόου Μέσι με τρία γκολ στη Σεβίλλη – video

“Βήμα” τίτλου η Μπαρτσελόνα! Σόου Μέσι με τρία γκολ στη Σεβίλλη – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Λέο Μέσι σε φανταστική βραδιά, η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε παρά να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετά το τελικό 4-2 στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”.

Σε μία από τις πιο δύσκολες “εξορμήσεις” της στο πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει επιβλητική νίκη με 4-2 επί της Σεβίλλη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Στο +10 πλέον από τους “διώκτες” της, με ένα ματς περισσότερο.

Ο Λέο Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού με τρία προσωπικά γκολ, πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη τίτλου στο Σάντσεθ πιθχουάν.

Ο Χεσούς Νάβας στο 22′ άνοιξε το σκορ, με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει στο 26′ για να κλείσει όμως το πρώτο ημίχρονο με 2-1, χάρη στο γκολ του Μερκάδο στο 42′. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον αρχηγό των “μπλαουγράνα” να κάνει μόνος του την ανατροπή με δύο γκολ στο 67′ και το 85′ για να βάλει ο Σουάρες στις καθυστερήσεις, το… κερασάκι στην τούρτα.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Εσπανιόλ-Ουέσκα 1-1
(20΄ Γκρανέρο – 47΄ Ετσεϊτά)

Χετάφε-Ράγιο Βαγεκάνο 2-1
(28΄ Μάτα, 68΄ Μολίνα – 58΄ Ντε Τομάς)

Σεβίλη-Μπαρτσελόνα 2-4
(22΄ Χεσούς Νάβας, 42΄ Μερκάδο – 26΄, 67΄, 85΄ Μέσι, 90+3΄ Σουάρες)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις