Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Βίντι – ΑΕΚ: Έτσι πάει Ουγγαρία η Ένωση! [pic]

Βίντι – ΑΕΚ: Έτσι πάει Ουγγαρία η Ένωση! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βίντι, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League. Οι εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη “μάχη” της Ουγγαρίας.

Με τον Έλντερ Λόπες στη σύνθεση της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (22/8) με τη Βίντι, για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο άσος της Ένωσης βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη για την πρώτη αναμέτρηση με τους Ούγγρους, όπως κι ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού αριστερού τετρακεφάλου, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς και οι Λούκας Μπογέ και Αστριτ Αϊντάρεβιτς που κάνουν θεραπεία.

Οι εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη για Ουγγαρία είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε, Γιούσης

Η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει για την ουγγρική πρωτεύουσα στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις