Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βίντι – ΠΑΟΚ: Να διορθώσει το “λάθος” της Τούμπας

Βίντι – ΠΑΟΚ: Να διορθώσει το “λάθος” της Τούμπας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βίντι στην “Γκρουπάμα Αρένα” (19:55, NewsIt.gr, Cosmote Sport 2) δυο εβδομάδες μετά την ήττα του από τους Ούγγρους στην Τούμπα, με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε πορεία… πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Θέλει να δείξει πως.. πήρε το μάθημα του. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Βουδαπέστη τη Βίντι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θα προσπαθήσει να… πάρει πίσω τους βαθμούς που “πέταξε” στο πρώτο παιχνίδι με τους Ούγγρους πριν δυο εβδομάδες στην Τούμπα.

Η αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” δεν είναι εύκολη αν αναλογιστεί κανείς πως η Βίντι πέρασε εύκολα και με ένα καθαρό 2-0 από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα ξεκινήσει με τον Μαουρίσιο, που θα τον έχει στον πάγκο, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Βιεϊρίνια ( τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση, καθώς γλίστρησε στη χθεσινή προπόνηση και υπέστη μυϊκή κάκωση)

Έτσι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με τους Πασχαλάκης- Μάτος, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς και Λημνιό. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα και Άκπομ. Εκτός έχει μείνει μόνο ο Καρέλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τούρκος, Αλί Παλαμπιγίκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζεϊχούν Σεσιγκιουζέλ και Σαρκάν Ολγκουντσάν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις