Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βλέπει” Μήτρογλου η Μπεσίκτας

Μήτρογλου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τον Κώστα Μήτρογλου φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενόλ Γουνές, για την κάλυψη του κενού στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, μετά την αποχώρηση του Τσενκ Τοσούν.

Ο Έλληνας επιθετικός της Μαρσέιγ, βρίσκεται στο μεταγραφικό “στόχαστρό” της τουρκικής Μπεσίκτας ενόψει του καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Γαλλία και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τη Μαρσέιγ δεν μπορεί να αποκλειστεί, παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του.

Επόμενος προορισμός του λοιπόν, δεν αποκλείεται να είναι η Τουρκία και η Μπεσίκτας, αφού ο προπονητής της ομάδας, Σενόλ Γουνές, φαίνεται να τον υπολογίζει για αντικαταστάτη του Τσενκ Τοσούν, ο οποίος και αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο για την αγγλική Έβερτον, έναντι του ποσού των 25 εκτ. ευρώ.

Αντίστοιχο ήταν βέβαια και το ποσό που δαπάνησε η Μαρσέιγ για την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού από τη Μπενφίκα, γεγονός που ίσως δυσκολέψει την όποια προσπάθεια απόκτησής του από την τουρκική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μήτρογλου έχει πετύχει μέχρι στιγμής 9 γκολ, με μία ασίστ σε 21 παιχνίδια της Ligue 1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις