Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ!

Βόλος – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ!
ΦΩΤΟ intime

Σε ένα “ανοιχτό” ματς στο Πανθεσσαλικό με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες, ο Βόλος επικράτησε το Άρη με 1-0, με γκολ του Γέντρισεκ από πέναλτι.

Με Κουέστα και Γκαράβελη να… κατεβάζουν ρολά και να αποτρέπουν το γκολ σε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών μπροστά και από τις δύο εστίες, ένα γκολ από πέναλτι καθόρισε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Ο Γέντρισεκ ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση στο 55′, με τους “κίτρινους” να έχουν δοκάρι με τον Ντιγκινί στο 83′ για να γνωρίσουν τελικά την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε LIVE το Βόλος – Άρης από το Newsit.gr


Τα διαπιστευτήρια του Βόλου ΝΠΣ στη Super League ήταν παραπάνω από θετικά, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα ξεκίνησε με νίκη 2-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του έμπειρου Πανιώνιου.

Τώρα παίζει το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης του Βόλου με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα του Χουάν Φεράνδο θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το Πανθεσσαλικό σαν έδρα, ένα γήπεδο που έχουν γίνει 25 αγώνες της Super League ως τώρα, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου και μια φορά το Λεβαδειακό γηπεδούχους.

Ο Άρης ξεκίνησε με ισοπαλία στην έδρα του απέναντι στον ΟΦΗ, που προστιθέμενη στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, δείχνει ότι η ομάδα αναζητά να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Έχει πάντως… ιστορική σχέση με την πόλη του Βόλου, καθώς εκεί έχασε σε μπαράζ από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα το 1980. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φυσικά αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη νέα ομάδα της πόλης, αλλά με τις άλλες δύο, Ολυμπιακό και Νίκη, έχει να κερδίσει από το 1972 για την Α’ Εθνική!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις