Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος – Πανσερραϊκός: Αγχωτική πρόκριση στους “16” με… ρώσικη ρουλέτα για τους Βολιώτες! video

Βόλος – Πανσερραϊκός: Αγχωτική πρόκριση στους “16” με… ρώσικη ρουλέτα για τους Βολιώτες! video
ΦΩΤΟ Intime

O Βόλος αγχώθηκε, ζορίστηκε αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας λυγίζοντας τον Πανσερραϊκό στη διαδικασία των πέναλτι (4-2) στο Πανθεσσαλικό αφού οι φιλοξενούμενοι οδήγησαν το ματς στην παράταση και κατόπιν εκεί ισοφαρίζοντας σε 1-1 (σκορ και του πρώτου αγώνα) με πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Τα είδε… όλα ο Βόλος μέχρι να καταφέρει να αποκλείσει τον μαχητικό Πανσερραϊκό και να προκριθεί στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βολιώτες μπορεί να προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του Μάντζη και να φάνηκε ότι σε συνδυασμό και με το 1-1 του πρώτου αγώνα στις Σέρρες θα είχαν εύκολο απόγευμα αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, παρά το γεγονός ότι τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες με τον Βόλο και ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Κόντσι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσαν οι γηπεδούχοι στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί ο σκόρερ του Βόλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 100′ και το ματς έγινε “θρίλερ”. Καμία ομάδα όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τους παίκτες του Βόλου να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση αφού επικράτησαν με 4-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις