Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Βόμβα” από Ιμπραΐμοβιτς! Ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του στη Χάμαρμπι – video

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, όπου φαίνεται να ανακοινώνει την μετεγγραφή του στην Χάμαρμπι επιστρέφοντας στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα βέβαιο για το μέλλον του.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς βρήκε τρόπο να προκαλέσει χαμό ξανά αφού το πρωί της Τρίτης (26/11) ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με το οποίο επί της ουσίας ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του στη σουηδική Χάμαρμπι!

Ο Σουηδός σταρ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αρκετές ομάδες έχουν δείξει να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αφού παρά τα 38 του χρόνια, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο αλλά είχε αφήσει να αιωρείται το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του με πιθανότερο προορισμό τη Μάλμε, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ ο Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος μένει και τυπικά ελεύθερος το Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, θα αποφασίσει στις 10 Δεκεμβρίου για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τις Μπολόνια και Μίλαν να φαίνονται ως οι πιθανότεροι προορισμοί του μέχρι πρότινος.

Η ανάρτηση του Ιμπραΐμοβιτς που δείχνει μία φανέλα της Χάμαρμπι στην οποία εμφανίζεται το όνομά του

View this post on Instagram

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Από πλευράς Χάμαρμπι μοιάζουν… μπερδεμένοι καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Λοβ Γκούσταφσον, , δήλωσε για το γεγονός: «Μας εξέπληξε κι εμάς αλλά δεν έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι…». Τα Μέσα της Σουηδίας πάντως αναφέρουν ότι άνθρωποι της Χάμαρμπι είχαν βρεθεί στο Λος Άντζελες και είχαν ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη. Το τοπίο όμως παραμένει ακόμα “θολό”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις