Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα”! Εισήγηση για υποβιβασμό του ΟΦΗ και πρόστιμο-μαμούθ

“Βόμβα”! Εισήγηση για υποβιβασμό του ΟΦΗ και πρόστιμο-μαμούθ

“Βόμβα” στον χώρο της Superleague. Η ερευνήτρια επιτροπής Δεοντολογίας εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ για εμπλοκή της κρητικής ομάδας σε στημένο παιχνίδι την περασμένη περίοδο.

Η επιτροπή Δεοντολογίας έκανε μία εισήγηση-σοκ εις βάρος του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της περασμένης σεζόν κόντρα στον Αιγινιακό (12/11/17), το οποίο ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση και υπό διερεύνηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος, η τότε διοίκηση της κρητικής ομάδας είχε έρθει σε συμφωνία με τον τότε πρόεδρο του Αιγινιακού, ώστε το παιχνίδι να λήξει 6-0 με σκοπό το κέρδος από το στοίχημα. Σύμφωνα με την έρευνα, στη συμφωνία είχαν εμπλακεί ακόμα και τρεις παίκτες του Αιγινιακού (Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου).

Η ερευνήτρια επιτροπής Δεοντολογίας εισηγήθηκε τον υποβιβασμό των Κρητικών, την αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται να μετέχει η ομάδα και πρόστιμο ύψους 3.150.000 ευρώ!

«Κανένα σχόλιο από την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη συγκεκριμένη εισήγηση. Θα τοποθετηθούμε όταν πρέπει», είναι το πρώτο ανεπίσημο σχόλιο των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις