Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Βόμβα” στη Superleague! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΕΠΟ για τους υποβιβασμούς

“Βόμβα” στη Superleague! Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΕΠΟ για τους υποβιβασμούς
ΦΩΤΟ ΕΠΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Superleague για τις ομάδες που θα υποβιβασθούν στη Football League και πλέον αναμένεται η αντίδραση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, που αρχικά είχαν κάνει λόγο ακόμη και για αναβολή του πρωταθλήματος.

Υπέρ της ΕΠΟ και της Football League αποφάσισε ουσιαστικά το Διαιτητικό Δικαστήριο, δικαιώνοντας τις δύο πλευρές για το αίτημα ανόδου δύο ομάδων από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία και τον υποβιβασμό τεσσάρων από τη Superleague, με το ένα “εισιτήριο” να κρίνεται σε αγώνες μπαράζ.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση αυτή την απόφαση, θα υποβιβασθούν τρεις ομάδες απευθείας από τη φετινή Superleague, ενώ αντίστοιχα θα ανέβει και μία ομάδα απευθείας από τη Football League, με μία ακόμη θέση να κρίνεται μετά από μπαράζ της ομάδας που θα πάρει τη δεύτερη θέση στη δεύτερη κατηγορία, με την ομάδα που θα είναι τέταρτη από το τέλος, στην πρώτη κατηγορία.

Η πλειοψηφία των ομάδων του συνεταιρισμού όμως, είχε αντιδράσει έντονα σε αυτό το ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι αναιρεί όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κατέφυγε στο Διαιτητικό για να βρουν το δίκιο τους. Με την απόρριψη του αιτήματός τους όμως, όλα είναι πλέον “ανοιχτά” για το μέλλον της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση για την απόφαση “βόμβα” του Διαιτητικού

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις