Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Βόμβες” Μαρούπα! “Ο Αρκουδής ήρθε με έτοιμη εισήγηση που έγραφε τη λέξη «υποβιβασμός»”

“Βόμβες” Μαρούπα! “Ο Αρκουδής ήρθε με έτοιμη εισήγηση που έγραφε τη λέξη «υποβιβασμός»”
ΦΩΤΟ Intime

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, υποστήριξε σε σχόλιό της στο Facebook, ότι ο Ηλίας Αρκουδής λέει ψέμματα για το ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα έγραφε η εισήγηση για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αφού είχε προσέλθει στην επιτροπή με έτοιμη εισήγηση στην οποία έγραφε τη λέξη “υποβιβασμός”.

“Πόλεμος” επικρατεί μεταξύ των μελών της ΕΕΑ, καθώς η Ειρήνη Μαρούπα, απάντησε στις ραδιοφωνικές δηλώσεις, που είχε παραχωρήσει πριν από κάποιες μέρες ο Ηλίας Αρκούδης κατηγορώντας τον ότι λέει ψέμματα όσον αφορά την εισήγηση της επιτροπής για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η κ. Μαρούπα, σε διάλογο που είχε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υποστήριξε, απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε, ότι ο Ηλία Αρκούδης πήγε την περασμένη Δευτέρας στην συνεδρίαση της ΕΕΑ για το θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης με γραμμένη εισήγηση, όπου υπήρχε η λέξη “υποβιβασμός”. Συγκεκριμένα στο σχόλιό της ανέφερε: “Ναι είπε ΨΕΜΜΑΤΑ. Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των Δ.Σ με τις λέξεις ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ στο τέλος”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις