Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βοσνία – Βέλγιο: Βγήκε “off” ο Λουκάκου

Λουκάκου

Είναι οριστικό! Χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου θα αγωνιστεί το Βέλγιο στην έδρα της Βοσνίας, στην κρίσιμη αναμέτρηση –για την Εθνική Ελλάδας- για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα ενισχύσει τελικά το Βέλγιο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία, για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Παρά το γεγονός πως οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανε βγήκαν «καθαρές», ο Λουκάκου δεν ταξίδεψε με την αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» στο Σαράγεβο, αφού δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

https://twitter.com/BelRedDevils/status/916001344271642624

Να θυμίσουμε πως η Εθνική Ελλάδας θέλει “στραβοπάτημα” της Βοσνίας στις δυο αγωνιστικές που απομένουν -και φυσικά δικές της ισάριθμες νίκες- προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση και να ελπίζει να μπει στα πλέι οφ (θα συμμετάσχουν οι οκτώ καλύτερες δεύτερες από τους 9 προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης). Το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί στη “μεγάλη” διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία.

Ίσως προλάβει το φινάλε των προκριματικών

Ο Λουκάκου, πάντως, πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο τελευταίο ματς των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου με την Κύπρο, την προσεχή Τρίτη (10/10.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του στο Βέλγιο και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει εάν θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς που θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις