Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Βούλιαξε” στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός! “Ξύπνησε” πολύ αργά

“Βούλιαξε” στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός! “Ξύπνησε” πολύ αργά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κατηφόρα για τον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 3-2 στη Λιβαδειά, για τη 17η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας μεταξύ του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού είχε διακοπεί το Σάββατο (13/1) στο δέκατο λεπτό, λόγω έντονης βροχόπτωσης και συνεχίστηκε την Κυριακή (14/1), με τους “πράσινους” να πραγματοποιούν τραγική εμφάνιση μέχρι το 65′ και να “ξυπνούν” πολύ αργά, περιορίζοντας την έκταση της ήττας τους.

Στο 21΄ο Αμαράλ έκανε το 1-0 και στο 36΄ ο Γιουσούφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Μητρόπουλος στο 49΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Λουντ να μειώνει σε 3-1 στο 76΄ και τον Βιγιαφάνες να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 94′.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έμοιαζε ικανός να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη του μακριά από τη Λεωφόρο. Στο 18′, μάλιστα, ο Δώνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με υπέροχο βολ πλανέ. Τρία λεπτά αργότερα, ξεκίνησε η κατηφόρα για τον Παναθηναϊκό.

Υστερα από κόρνερ, ο Αμαράλ ανενόχλητος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Στο 36′ ήρθε και το 2-0, καθώς με εκπληκτική προσπάθεια, ο Γιουσούφ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βλαχοδήμου.

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος. Ο Βλαχοδήμος έπιασε την μπάλα με τα χέρια, έπειτα από γύρισμα του Οικονόμου, με τον διαιτητή να δίνει έμμεσο. Μετά την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μητρόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Στο 76′ ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-2 με σουτ του Λουντ, έπειτα από μία πολύ καλά οργναωμένη επίθεση, ενώ στο 94′ ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι (χέρι του Ντιόγκο στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος (90+1? Καλτσάς), Νουάνκο (84′ Νιάσε), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης (88′ Ντιόγκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος (55′ Ινσούα), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (29′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (54′ Χιλιεμαρκ), Δώνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις