Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Βυθίζεται” το Αμβούργο – Έξαλλος ο Παπαδόπουλος με τον προπονητή του

Παπαδόπουλος
ΦΩΤΟ Reuters

Το Αμβούργο ηττήθηκε εντός έδρας από την Χέρτα και βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Έξαλλος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δεν αγωνίστηκε. Βλέπει… σεντόνι η Άιντραχτ!

Ένα ακόμα βήμα προς έναν… ιστορικό υποβιβασμό έκανε το Αμβούργο, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Χέρτα με 2-1.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, το Αμβούργο έμεινε 7 βαθμούς μακρυά από τις θέσεις της σωτηρίας και πολύ κοντά στον πρώτο του υποβιβασμό! Η κατάσταση στην ομάδα θυμίζει… ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να εκφράζεται ανοικτά κατά του προπονητή του.

Ο Κρίστιαν Τιτζ κράτησε στον πάγκο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που μετά την ήττα από την Χέρτα εξέφρασε… ανοικτά τη δυσαρέσκεια του.

“Δεν έχω καμία ιδέα γιατί δεν έπαιξα. Ο προπονητής ούτε καν μου μίλησε. Ωστόσο, ούτε πρόκειται να κάνω κάποια συζήτηση μαζί του”, είπε ο Έλληνας αμυντικός σε έξαλλο ύφος.

Βλέπει… σεντόνι η Άιντραχτ!

Ακάθεκτη συνεχίζει η Άιντραχτ την προσπάθεια για το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς νίκησε 3-0 τη Μάιντς και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Σάλκε, αλλά και παιχνίδι περισσότερο.

Εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό η Βέρντερ Βρέμης, πέρασε με 3-1 από τη «WWK Arena» απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Χορταστικό παιχνίδι στο «Borussia-Park», όπου η Γκλάντμπαχ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 της Χοφενχάιμ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τρεις φορές.

Αποτελέσματα και σκόρερ στη Bundesliga

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-2

(53΄ Πέτερσεν – 4΄,75΄ Γκόμεζ)

Γκλάντμπαχ-Χοφενχάιμ 3-3

(33΄ Ντρμιτς, 72΄ Στιντλ, 90΄ Γκίντερ – 13΄ Χούμπνερ, 58΄ πεν. Κράμαριτς, 73΄ Γκρίλιτσχ)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 3-0

(6΄ Μπόατενγκ, 23΄ Γιόβιτς, 41΄ Ρέμπιτς)

Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-3

(63΄ Κεντίρα – 5΄, 40΄ Μπελφοντίλ, 82΄ Κρούζε)

Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου 1-2

(25΄ Σάντος – 56΄ Λατζάρο, 63΄ Καλού)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις