Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χάμαρμπι για Πάουλσεν: “Πρόταση κοροϊδία από την ΑΕΚ”

Χάμαρμπι για Πάουλσεν: “Πρόταση κοροϊδία από την ΑΕΚ”
ΦΩΤΟ Facebook

Απίστευτες ατάκες εναντίον της ΑΕΚ από τον τεχνικό διευθυντή της Χάμαρμπι, ο οποίος και αποκάλυψε ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Μπγιόρν Πάουλσεν, την οποία απέρριψε ως κοροϊδία.

Έξαλλοι φέρονται στη Χάμαρμπι με την υπόθεση της μετεγγραφής του κεντρικού αμυντικού Μπγιόρν Πάουλσεν, με τον τεχνικό διευθυντή της σουηδικής ομάδας, Γιέσπερ Γιάνσον, να μιλάει με υποτιμητικά λόγια για την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η Ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον 27χρονο Δανό κεντρικό αμυντικό, που είχε 45 συμμετοχές και 10 γκολ με την ομάδα τους από το 2017 και μετά, η οποία αφορούσε ένα εξευτελιστικό ποσό -κατά την άποψή του- αφού επρόκειτο για τα μισά χρήματα από αυτά που διέθεσε η ίδια η Χάμαρμπι για να τον αποκτήσει.

Οι δηλώσεις για την ΑΕΚ

«Ένας Δανός ατζέντης ήθελε εντολή για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ για τον Μπγιορν. Το κανονίσαμε και χτες υπήρξε πρόταση 400.000 ευρώ. Ήμουν ξεκάθαρος στην απάντησή μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον δώσουμε με αυτά τα χρήματα. Πληρώσαμε τα διπλάσια για να τον αποκτήσουμε. Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι στην Ελλάδα. Αυτή η πρόταση ήταν κοροϊδία».

Το δημοσίευμα για την ΑΕΚ και τον Πάουλσεν

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις