Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Χαμός” με τη φωτογραφία του Μέσι! Στο “στόχαστρο” οι πατεράδες

“Χαμός” με τη φωτογραφία του Μέσι! Στο “στόχαστρο” οι πατεράδες
ΦΩΤΟ twitter

Μία φωτογραφία του Λέο Μέσι και του Λουίς Σουάρες έγινε viral σε όλο τον κόσμο, όταν ένα πατέρας με παιδί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να στείλει μέσω αυτής, ένα μήνυμα στους πατεράδες όλου του κόσμου.

Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα στα γήπεδα ακαδημιών σε όλο τον κόσμο, είναι οι αντιδράσεις και οι… παρεμβάσεις των πατεράδων σε ό,τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου και ένας εξ αυτών φρόντισε να αναδείξει το πρόβλημα, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Όντας και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού που αγωνίζεται σε μία από τις πιο φημισμένες ακαδημίες του κόσμου, τη Μασία της Μπαρτσελόνα, ο χρήστης Βιθέντε Μαρτσαδόρ, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία με τον Μέσι και τον Σουάρες να παρακολουθούν ήσυχοι και χαμογελαστοί τα παιδιά τους στο γήπεδο.

Βρήκε έτσι την αφορμή να δώσει ένα… μάθημα σε όλους εκείνους του γονείς που υπερβαίνουν τα όρια στα παιχνίδια των παιδιών τους, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες. Η ανάρτησή του μάλιστα, έγινε γρήγορα viral, ξεκινώντας μία παγκόσμια συζήτηση γύρω από το θέμα, με ένα μικρό “χαμό” να επικρατεί στα σχόλια.

Η ανάρτηση για τους πατεράδες στο γήπεδο

“Παρακολουθώντας σε ένα παιχνίδι τον γιο μου, έβγαλα το εξής συμπέρασμα. Αγαπητέ πατέρα, εάν εκείνοι δεν δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους, ούτε εσύ που δεν έχεις την παραμικρή γαμ@@@ ιδέα, να το κάνεις. Εάν εκείνοι δεν αμφισβητούν τον προπονητή και δεν δίνουν συμβουλές, ούτε εσύ να το κάνεις”, ανέφερε το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία με τους Μέσι και Σουάρες.

https://twitter.com/vicentemarcador/status/1051057996950904832

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις