Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χάνει και Ινσούα ο Παναθηναϊκός! Κοντά σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας ο παίκτης

Χάνει και Ινσούα ο Παναθηναϊκός! Κοντά σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας ο παίκτης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό πια να χάσει έναν ακόμη από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης χρονιάς, αφού ο Εμάνουελ Ινσούα φέρεται να βρίσκεται μία “ανάσα” από τη συμφωνία του με τη Λας Πάλμας για τη μετεγγραφή του στην Ισπανία. Τι ισχύει με το συμβόλαιό του.

Σε μία σεζόν που ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με ελάχιστους έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εξαιτίας της απαγόρευσης μετεγγραφών, όλα δείχνουν ότι θα χάσει έναν ακόμα, αφού ο Εμάνουελ Ινσούα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και από την Ισπανία, ο Αργεντινός αριστερός μπακ, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για μία νέα συμφωνία με τη Λας Πάλμας, του Μανόλο Χιμένεθ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στις Κανάριες Νήσους και πλέον αναζητείται η “φόρμουλα” για την αποχώρησή του από το Τριφύλλι.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ουντινέζε, με τους “πράσινους” να έχουν αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά με ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού. Επομένως η ισπανική ομάδα μπορεί να προσφέρει το εν λόγο ποσό ή και να “ρίξει” τις απαιτήσεις των δύο ομάδων, με δεδομένη και την επιθυμία του παίκτη, αποκτώντας τον από τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Γιώργου Δώνη, θα μείνει με μοναδικό αριστερό μπακ, τον νεοφερμένο Χατζηθεοδωρίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις