Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χάνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ! Σοβαρός ο τραυματισμός του

Νεϊμάρ

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νεϊμάρ, που τραυματίστηκε στην συνάντηση με την Μαρσέιγ (3-0), θα χρειαστεί-εκτός απροόπτου- να αγωνιστεί η Παρί Σ.Ζ στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League, στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε χθες αργά το βράδυ γνωστό, ότι ο Νεϊμάρ χει υποστεί «διάστρεμμα του δεξιού αστραγάλου και επίσης κάταγμα του πέμπτου μεταταρσίου», δίχως όμως να αναφέρει τον χρόνο απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η εκτιμώμενη περίοδος απουσίας για αυτού του είδους την «ζημιά» είναι περίπου ένας μήνας, ενώ γιατροί υποστηρίζουν ότι ίσως να μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερου τραυματισμού ή να μην μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα, εξαιτίας του πόνου.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί 222 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του δεξιού αστράγαλου του στο Instagram νωρίτερα τη Δευτέρα. Ο Βραζιλιάνος έχει σημειώσει 28 γκολ και έδωσε 16 ασίστ για την Παρί Σ.Ζ αυτή τη σεζόν.

Τα άσχημα νέα για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματάνε εδώ, αφού η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μαρκίνιος έχει  υποστεί μυϊκό τραυματισμό, που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του για τον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις