Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χαντακώνουν” Αναστασιάδη οι Ιταλοί! “Είχε φοβισμένη νοοτροπία στο ματς”

“Χαντακώνουν” Αναστασιάδη οι Ιταλοί! “Είχε φοβισμένη νοοτροπία στο ματς”
ΦΩΤΟ intime

Στο “στόχαστρο” όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των Ιταλών βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, με κορυφαία ιταλική εφημερίδα να τον κατηγορεί για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδας είχε απογοητευτική εικόνα κόντρα στην Ιταλία στο ΟΑΚΑ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη να έχει μεγάλες ευθύνες για την ευρεία ήττα με 3-0.

Ο Έλληνας προπονητής είχε πολλές μη αναμενόμενες επιλογές στην ενδεκάδα και δέχεται δριμεία κριτική από όλο τον κόσμο και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει όμως και στην Ιταλία, με την κορυφαία εφημερίδα της χώρας, Gazzeta dello Sport να τον επικρίνει για την τακτική του προσέγγιση στο ματς.

Εθνική Ελλάδας: «Σκληρή» γλώσσα από Κούγια! «Ποδοσφαιρικός απατεώνας ο Αναστασιάδης»

Το ιταλικό μέσο κάνει λόγο για “φοβισμένη νοοτροπία”, “λάθος σύστημα” και “παίκτες χωρίς ρόλο” από τον κόουτς της Εθνικής μας Ομάδας. Τον βαθμολογεί δε, με 4 βαθμούς, τους λιγότερους από όλους τους διεθνείς, ακόμη και από τον Ανδρέα Σάμαρη που χαρακτηρίζεται ως ο χειρότερος του αγώνα (βαθμολογήθηκε με 4,5).

Η βαθμολογία των Ιταλών στην Εθνική Ελλάδας

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις