Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Χιμένεθ: «Να παίζουμε για τον Γιάκομπ, όπως παίζαμε και για τον Πέτρο»!

Χιμένεθ: «Να παίζουμε για τον Γιάκομπ, όπως παίζαμε και για τον Πέτρο»!

O Mανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Ισπανός κόουτς και για να τους φτιάξει ψυχολογικά τους είπε να δώσουν το κάτι παραπάνω, αγωνιζόμενοι τόσο για τον Πέτρο Μάνταλο, όσο και για τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

«Μετά τον Πέτρο, χάσαμε και τον Γιόχανσον. Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της λειτουργίας μας. Είναι και οι δυο παίκτες, δυο σημαντικά κομμάτια για την ομάδα και το σύνολο, δυο σημαντικά πρόσωπα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν γίνεται να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση με καλύτερα δεδομένα για εμάς. Είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους και είναι λογικό, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Όπως έγινε και με τον Πέτρο, έτσι και με τον Γιάκομπ. Όμως όπως το ξεπεράσαμε με τον Πέτρο και συνεχίσαμε, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και να παίζουμε και για τους δυο. Να πάρουμε δύναμη και να κοιτάξουμε μπροστά στα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε και αφορούν, τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων στους «κιτρινόμαυρους» ο Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις