Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς αντίπαλο η Γιουβέντους! Πανηγύρισε το… πρωτάθλημα κόντρα στην Ίντερ – video

Χωρίς αντίπαλο η Γιουβέντους! Πανηγύρισε το… πρωτάθλημα κόντρα στην Ίντερ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία και μετά τη νίκη και επί της Ίντερ με 1-0, μοιάζει να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στη Serie A, ήδη από την 15η αγωνιστική της φετινής σεζόν, αφού βρίσκεται πια στο +11 από τη δεύτερη Νάπολι.

Την απόλυτη “κυριαρχία” της στη Serie A επιβεβαίωσε και κόντρα στη “δυνατή” φέτος Ίντερ, η Γιουβέντους, που πήρε τη 14η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και άνοιξε κι άλλο τη διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Μάντζουκιτς στο 66ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν στο τέλος, σαν να… κατέκτησαν ήδη, έναν ακόμη τίτλο στην Ιταλία.

Από την πλευρά της, η Ίντερ έδειξε ότι παρά την καλή χρονιά της στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει μακριά από τη “γηραιά κυρία” και δεν μπορεί ακόμη να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη Serie A, ενώ πλέον θα επικεντρωθεί στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στη Μίλαν του Γκατούζο.

Οι συνθέσεις στο Γιουβέντους – Ίντερ

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ζοάο Κανσέλο, Πιάνιτς (82′ Τζαν), Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Ντιμπάλα (72′ Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

Ίντερ (Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (70′ Μπαλντέ), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (77′ Λαουτάρο), Πολιτάνο (58′ Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις