Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χωρίς να… ιδρώσουν στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους και Μίλαν!

Χωρίς να… ιδρώσουν στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους και Μίλαν!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Γιουβέντους και Μίλαν πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας αφού επικράτησαν με άνεση εντός έδρας των Ουντινέζε και ΣΠΑΛ αντίστοιχα και πλέον περιμένουν να μάθουν τις αντιπάλους τους.

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε στο Τορίνο, όπου η “βέκια σινιόρα” επικράτησε με 4-0 της Ουντινέζε και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά “κλείδωσαν” τη νίκη-πρόκριση από το μισάωρο, όταν προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Ιγκουαΐν (16΄) και Ντιμπάλα (26΄). Ο Ντιμπάλα ξανά στο 57΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 61΄ ο Ντούγκλας Κόστα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στα προημιτελικά, όπου την περιμένει η Τορίνο, προκρίθηκε πολύ εύκολα και η Μίλαν, η οποία νίκησε με 3-0 την ΣΠΑΛ στο “Σαν Σίρο” . Οι “ροσονέρι” έβαλαν τις βάσεις για να συνεχίσουν στη διοργάνωση από το πρώτο ημίχρονο, με τα τέρματα των Πιάτεκ (20΄) και Καστιγέχο στο 44′, πριν ο Ερνάντεζ στο 66′ διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις