Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος – FIFA: “Σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 8ο σερί πρωτάθλημα”! video

Χριστοδουλόπουλος – FIFA: “Σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 8ο σερί πρωτάθλημα”! video
ΦΩΤΟ youtube

Η περσινή γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα τα υπόλοιπα γκολ για το Puskas Award. Η ειδική αναφορά της FIFAγια την εκτέλεση φάουλ του “ερυθρόλευκου” πλέον επιθετικού.

Η FIFA ανακοίνωσε τη Δευτέρα που μας πέρασε (03.09.2018) τα δέκα τέρματα που είναι υποψήφια για το “FIFA Puskas Award” και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το γκολ που είχε πετύχει με τρομερή εκτέλεση φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού είχε σκοράρει δυο φορές κόντρα στους Πειραιώτες, αλλά το δεύτερο ήταν απλά.. εκπληκτικό.

“Πήρε μορφή… βέλους που έσκιζε τον αέρα και άφησε ανήμπορο τον Στέφανο Καπίνο να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του” αναφέρει η FIFA στο κείμενο για το γκολ του Χριστοδουλόπουλου, επισημαίνοντας πως: “Εκείνη η στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν highlight για την προσπάθεια της ομάδας του να διεκδικήσει τον τίτλο”.

Μάλιστα, η FIFA αναφέρει στο σχόλιο που συνοδεύει την υποψηφιότητα του Χριστοδουλόπουλου πως: “Φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όμως πέρυσι σταμάτησε την πορεία του προς το 8ο σερί πρωτάθλημα…”.

https://twitter.com/FIFAcom/status/1038030005819850752

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις