Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

“Χρυσός” βαθμός για Άρη! “Τρέλα” στην Πάτρα [pics]

“Χρυσός” βαθμός για Άρη! “Τρέλα” στην Πάτρα [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Φανταστικό παιχνίδι διεξήχθη στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Άρη, για την 22η αγωνιστική της Football League! Δύο γκολ, τρεις αποβολές κι εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους των γηπεδούχων αλλά και των φιλοξενούμενων.

Η Παναχαϊκή κι ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο κατάμεστο γήπεδο της Αγυιάς, για την 22η αγωνιστική της Football League. Οι Πατρινοί ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την κρατούσαν μέχρι το 88′, έπειτα από γκολ του Ελευθεριάδη στο 43′.

Στο 88ο λεπτό, όμως, οι Θεσσαλονικείς  έφθασαν στην ισοφάριση. Ο Ντούνης, με εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά που είχε κάνει κίνηση από την άλλη πλευρά. Έτσι, οι “κίτρινοι” πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και διατηρήθηκαν στο +7 από την τρίτη Παναχαϊκή, ενώ πλέον μοιράζονται την πρώτη θέση με τον ΟΦΗ.

Το παιχνίδι είχε και τρεις αποβολές. Στο 90′ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ντάσιος και Μπαστακός και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλεριάνος με δεύτερη κίτρινη.

Δείτε φωτογραφίες από τις κερκίδες του κατάμεστου γήπεδου της Αγυιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις