Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χτυπάει… ξανά Μανωλά η Γιουβέντους

Χτυπάει… ξανά Μανωλά η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους επιστρέφει για τον Κώστα Μανωλά. Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη της Serie A και 23 από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει συνειδητοποιήσει ότι η αποχώρηση του Μπονούτσι έχει δημιουργήσει κενό στην οπισθοφυλακή της.

Διακρίνοντας την δυσκολία της Ρόμα να προχωρήσει στην απόκτηση  του Μαχρέζ , μιας και η Λέστερ ζητάει 44 εκατ ευρώ ενώ οι Ρωμαίοι προσφέρουν μονάχα 35 εκατ ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica, είναι προετοιμάζει πρόταση  για ανταλλαγή του Μανωλά με τον Κουαδράδο συν κάποια χρήματα.  Πάντως ο Ελληνας αμυντικός ξεκαθάρισε πρόσφατα  μιλώντας στην  «Corriere dello Sport», ότι θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Ρόμα.
«Θα μείνω εδώ, σίγουρα. Είμαι μια χαρά: ο ώμος τώρα είναι στη θέση. Για το συμβόλαιο δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν ξέρω τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: Δεν θα αφήσω την Ρόμα. Θα μείνω εδώ», είπε.
Το συμβόλαιο του Μανωλά με την Ρόμα  προβλέπει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2019. Γίνονται συζητήσεις για επέκταση έως το 2022, με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις