Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Χτυπάει” ρεκόρ ο Χριστοδουλόπουλος! Ευκαιρία να γράψει ιστορία

“Χτυπάει” ρεκόρ ο Χριστοδουλόπουλος! Ευκαιρία να γράψει ιστορία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική της Superleague και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα έχει την… πρώτη του ευκαιρία να γράψει ιστορία, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει κόντρα στους Αρκάδες και με τους τρεις “μεγάλους” της Αθήνας.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ξεκινήσει “φουριόζος” την καριέρα του στον Ολυμπιακό και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα έχει την ευκαιρία να “σπάσει” ένα ακόμη προσωπικό ρεκόρ, βοηθώντας και την ομάδα του να κάνει το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, αν πετύχει ένα τέρμα κόντρα στους Αρκάδες θα γίνει ο μοναδικός που έχει σκοράρει εναντίον τους και με τους τρεις “μεγάλους” της Αθήνας, αφού έχει βρει δίχτυα εναντίον τους, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και της ΑΕΚ.

Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει όμως εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ίδιο, είτε κόντρα στη Λαμία, είτε κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου επίσης έχει πετύχει γκολ με τις φανέλες των δύο τελευταίων ομάδων του στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις