Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Υπό δικαστική επιτήρηση η Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ!

Υπό δικαστική επιτήρηση η Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ!
ΦΩΤΟ intime

Ανοικτά ζητήματα με τη δικαιοσύνη έχει η Μουσκρόν του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Να θυμίσουμε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε κινηθεί για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ! Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η Μουσκτόν του Ταϊλανδού επιχειρηματία τέθηκε υπό επιτήρηση από τη βελγική Δικαιοσύνη.

Ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, Έρικ βαν ντερ Σιπτ, ενημέρωσε ότι -μετά από παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα- η διαχείριση της Μουσκρόν ανατέθηκε σε εντεταλμένους του κράτους, ενώ “πάγωσαν” οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων της

“Εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος” ανέφερε ο Έρικ βαν ντερ Σιπτ.

Να αναφέρουμε ότι οι δικαστικές αρχές υποπτεύονται πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ συναίνεσε σε εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον Πίνι Ζάχαβι (σ.σ. υπάρχουν υποψίες πως ο Ισραηλινός ατζέντης εξακολουθεί να ελέγχει την βελγική ομάδα, κάτι που απαγορεύεται).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις