Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπομονή… τέλος! Ο Βασιλειάδης περιμένει την οριστική απάντηση της Superleague

Υπομονή… τέλος! Ο Βασιλειάδης περιμένει την οριστική απάντηση της Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την οριστική απάντηση της Superleague περιμένει σήμερα (13.07.2018) ο Γιώργος Βασιλειάδης, στην πρόταση που έχει καταθέσει για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Livesport”, ο Γιώργος Βασιλειάδης θα περιμένει μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής την οριστική απάντηση της Superleague στην πρόταση που έχει καταθέσει για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου.

Να υπενθυμίσουμε πως το πλάνο του υφυπουργού αθλητισμού θέλει 12 ομάδες στη Superleague από τη σεζόν 2020-21, κάτι που δεν γίνεται δεκτό από τις ομάδες του συνεταιρισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει διαμηνύσει πολλές φορές πως μόνο με αυτό το νούμερο ομάδων θα ισχύσει η πρόταση του για χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Superleague: Με 14 ομάδες η σεζόν 2019/20! Δεν δεσμεύτηκε για άλλη μείωση

Το δημοσίευμα αναφέρει πως εάν τελικά ο υφυπουργός αθλητισμού δεν λάβει κάποια οριστική απόφαση από την Superleague, τότε θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και θα αποφασιστεί η απόσυρση της πρότασης του κάτι που μπορεί να φέρει πρόβλημα ακόμα και στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις