Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Υπόθεση διαιτητή Τζήλου: Διέφυγε στο εξωτερικό ένας εκ των δραστών!

Υπόθεση διαιτητή Τζήλου: Διέφυγε στο εξωτερικό ένας εκ των δραστών!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, με αποτέλεσμα μάλιστα, ένας εκ των φερόμενων δραστών, να έχει καταφέρει να διαφύγει στο εκτός Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της αστυνομίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η υπόθεση Τζήλου φαίνεται ότι κόλλησε στο Πρωτοδικείο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης.

Αυτό είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα τη διαφυγή ενός εκ των φερόμενων δραστών στον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου διαιτητή, στο εξωτερικό, γεγονός που δυσκολεύει τις περαιτέρω διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ. Ρασιδάκη. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να συμφωνήσει και η ανακρίτρια, στην οποία δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία, η οποία βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ. Ρασιδάκη, χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια.

Αυτή η καθυστέρηση έδωσε τη δυνατότητα στους φερόμενους δράστες και τους τυχόν συνεργούς τους (δύο εν ενεργεία αστυνομικούς και τρεις ποδοσφαιρικούς παράγοντες) να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με τον βασικό ύποπτο της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή (Δ.Μ.) να βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό!

Πηγή dikisports.blogspot.com

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις