Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζαμπά: “Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να παίξω στην Εθνική Βραζιλίας”

Ζαμπά: “Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να παίξω στην Εθνική Βραζιλίας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λέο Ζαμπά εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον μεγάλο του στόχο, όπως δεν είναι άλλος από το να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Βραζιλίας, όπου αναφέρθηκε στους στόχους του. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην εθνική του ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Ζαμπά

Πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

«Όλα είναι υπέροχα. Υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα, κυρίως λόγω του κόστους της μεταγραφής μου. Με έχουν ήδη δει να παίζω με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τον… ντόρο γύρω από το όνομα μου τον βλέπω ως κίνητρο και όχι ως πίεση. Οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και οι οπαδοί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο και να πετύχω πολλά γκολ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω ατομικές διακρίσεις».

Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου;

«Το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Βραζιλίας σε ένα Μουντιάλ. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω αυτόν τον στόχο».

Ποια είναι η… επίδραση των γονιών σου, πάνω σου;

«Είναι πολύ σημαντική, επειδή χωρίς αυτούς, δεν θα ήμουν τίποτα. Είναι αυτοί που πάντα ακούω τις συμβουλές τους. Πάντα ρωτάω την γνώμη τους για τα πάντα, γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και πάντα θέλουν το καλύτερο για εμένα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις