Ζέρβας: “Πλήγμα όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο αλλά για την Θεσσαλονίκη!”

ΦΩΤΟ Intime

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, πήρε θέση κατά του πορίσματος της ΕΕΑ, που εισηγείται τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του “δικεφάλου του Βορρά” αλλά κατά ολόκληρης της πόλης.

Για το πόρισμα της ΕΕΑ, που εισηγείται τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος τόνισε πως η απόφαση αποτελεί πλήγμα όχι μόνο για τους “ασπρόμαυρους” και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την πόλη, ενώ ευχήθηκε να ακυρωθούν οι “μεθοδεύσεις”, όπως είπε που επιχειρούν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο κακό.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

“Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του.

Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Διαστημική Μπάγερν Μονάχου με το… καλημέρα – “Οκτάρα” στη Σάλκε (vid)

Διαστημική Μπάγερν Μονάχου με το… καλημέρα – “Οκτάρα” στη Σάλκε (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ένα τρομακτικό ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική περίοδο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοπέδωσαν τη Σάλκε, επικρατώντας με 8-0 στην πρεμιέρα ... Διαβάστε περισσότερα