Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ζωντανή” η Σίτι στη “μάχη” του τίτλου! Με Αγκουέρο και… τύχη πέρασε από το Σαουθάμπτον – video

“Ζωντανή” η Σίτι στη “μάχη” του τίτλου! Με Αγκουέρο και… τύχη πέρασε από το Σαουθάμπτον – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και διατήρησε τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ και την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, στους 7 βαθμούς.

Παρότι “αγχώθηκε” στην ισοφάριση της Σαουθάμπτον, η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε ένα τυχερό γκολ στο 44′ και ο Αγκουέρο “καθάρισε” τη νίκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, “κλείνοντας” θετικά για την ομάδα του το 2018.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες στο “Σεντ Μέρι” και προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ, χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Σίλβα μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα.

Οι “Άγιοι” κατάφεραν να μειώσουν όμως στο 37′ μετά από ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Σίτι και επέτρεψαν… πανηγυρισμούς τίτλου στο Λίβερπουλ, οι οποίοι “πάγωσαν” πάντως λίγα λεπτά αργότερα, όταν μετά από καραμπόλα, ο Γουόρντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Αμέσως μετά μάλιστα ο Αγκουέρο έγραψε και το 3-1, βάζοντας τέλος στο ματς και διατηρώντας την ομάδα του “ζωντανή” στη “μάχη” του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακολουθεί άλλωστε το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, στην boxing day της Πρωτοχρονιάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις