Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ζωντανός” με buzzer beater ο Λεβαδειακός! “Διπλό” παραμονής στην Ξάνθη – video

“Ζωντανός” με buzzer beater ο Λεβαδειακός! “Διπλό” παραμονής στην Ξάνθη – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τεράστιο “διπλό” παραμονής πανηγύρισε ο Λεβαδειακός στη Ξάνθη. Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 1-0 των Ακριτών, για την 22η αγωνιστική της Superleague, σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε το Σάββατο (23/2) και τελείωσε την Κυριακή (24/2).

Ο Λεβαδειακός αντεπιτίθεται! Με… buzzer beater γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, οι Βοιωτοί επικράτησαν με 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, για την 22η αγωνιστική της Superleague κι έκαναν σημαντικό βήμα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χθες (23/2), αλλά διακόπηκε λόγω του πολύ ισχυρού αέρα και συνεχίστηκε σήμερα (24/2) από το 23ο λεπτό.

Η Ξάνθη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 49′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μητρόπουλου. Το εκτέλεσε αρχικά ο Ντουρίτσκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς, αλλά ο ρέφερι διέταξε επανάληψη, καθώς αρκετοί παίκτες της γηπεδούχου είχαν περάσει στην μεγάλη περιοχή πριν την εκτέλεση. Τη δεύτερη φορά, ο Μπάγιτς μπλόκαρε την εκτέλεση του Ντουρίτσκοβιτς.

Στο 93′ ο Λεβαδειακός με κεφαλιά του Ιωαννίδη από σέντρα του Κονέ, παραβίασε την εστία της Ξάνθης και πέτυχε το 0-1, δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα της Βοιωτίας και ένα καινούριο ενδιαφέρον στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη αυτή ήταν και η πρώτη του Λεβαδειακού εκτός έδρας και η πρώτη από τον Οκτώβριο του 2017 και με τους τρεις βαθμούς πλέον η ομάδα της Βοιωτίας έχει ελπίδες σωτηρίας.

Το γκολ του Ιωαννίδη

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς (86′ Σαρπόνγκ), Κασάδο, Μπαριέντος (71′ Μπρίτο), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (60′ Ντε Αμορίμ), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς (94′ Στανόγεβιτς), Κονέ, Μαρκόβσκι, Καραχάλιος (92′ Παντελιάδης), Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μελέγκ (89′ Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Αντιλέχου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις