Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ζορίστηκε” η Άρσεναλ! “Καθάρισαν” οι επιθετικοί – videos

“Ζορίστηκε” η Άρσεναλ! “Καθάρισαν” οι επιθετικοί – videos
Reuters

Έστω και δύσκολα, η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει το 2×2 στην Premier League φτάνοντας στη νίκη επί της Μπέρνλι (2-1) μπροστά στο κοινό της. Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ τα γκολ των “κανονιέρηδων”, από ασίστ του Θεμπάγιος.

Με πολύ κόπο! Η Άρσεναλ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά έφτασε στη δεύτερη της νίκη (2-1) σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 13′ με το… σεντερφορίσιο γκολ του Λακαζέτ, από ασίστ του Θεμπάγιος (το πρώτο του φετινό τέρμα).

Ο Άσλεϊ Μπαρνς όμως σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στους “κανονιέρηδες”, φέροντας το ματς στα ίσα λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (44′). Ο 29χρονος επιθετικός έφτασε έτσι τα τρία τέρματα στην Premier League μετά από δύο αγωνιστικές. Ο Νέλσον σκόραρε στο 45+1΄, αλλά ο Μονρεάλ -που του.. έστρωσε το γκολ-, δέχθηκε την μπάλα από θέση οφσάιντ κι έτσι το τέρμα ακυρώθηκε σωστά, μετά από τη χρήση του VAR.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μια.. άγρια ομορφιά, με την Άρσεναλ να πιέζει για το γκολ (βοήθησε η είσοδος του Νικολά Πεπέ στο ματς) και να το πετυχαίνει στο 64′. Οι “κανονιέρηδες” έφτασαν στο 2-1 με το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (σκόραρε για 4ο σερί ματς κόντρα στην Μπέρνλι). Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Γαμπονέζου επιθετικού στη φετινή Premier League (με δικό του γκολ, η ομάδα του Έμερι πέρασε στην πρεμιέρα από την έδρα της Νιουκάστλ). Όπως στο πρώτο γκολ, έτσι και στο δεύτερο, η δημιουργία ανήκε στον Θεμπάγιος!

Η Άρσεναλ έχασε ευκαιρίες να πετύχει ένα ακόμα τέρμα που θα “κλείδωνε” πιο νωρίς το “τρίποντο” (ο Πόουπ έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις), στα τελευταία λεπτά… έπαιξε με τη φωτιά, αλλά τελικά πήρε τη νίκη μέσα στο “Έμιρεϊτς”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις